Draagkracht
Diensten

Vindt u hier niet meteen de informatie die u zoekt? Neem gerust verder contact op met ons.

Advocaat Beveren en omstreken

Draagkracht staat voor een krachtige maar menselijke aanpak van jouw conflict. Vanuit mijn kantoor in Melsele, deelgemeente van Beveren, ga ik op zoek naar een realistische oplossing van jouw probleem.

Laat een conflict je leven niet langer bepalen.

Zodat je snel weer op twee oren kunt slapen.

Bram Verbeken van Healthfocus

“Ik weet zeker dat de professionele en heldere aanpak van Doreen heeft bijgedragen tot de vlotte afhandeling van mijn dossier. Ik vind het knap hoe zij er op een natuurlijke manier in slaagt om de juiste balans te vinden tussen een vriendelijke en tegelijk kordate communicatiestijl”

Huur, advocaat handelshuur

Als een conflict je overkomt

Een rechtszaak beginnen doe je niet voor je plezier. En vergeet de stress niet: hoe gaat dit aflopen? Zit ik in de problemen of krijg ik juist gerechtigheid? Vrolijk word je daar niet van. En het enige wat je wilt, is zo snel mogelijk de draad van je leven opnieuw oppikken.

“Als advocaat geef ik jou een stem en help ik je om je conflict in eigen handen te nemen. Ik toon je de weg, maar jij neemt de beslissingen.”

Op zoek naar een
advocaat in Beveren?

Met Draagkracht mag je je verwachten aan:

een luisterend oor

Samen analyseren we je probleem en nemen er dan de nodige afstand van. Zodat we op een objectieve manier op zoek gaan naar de beste oplossing. Ik luister, stuur bij en begeleid jou in het proces.

bemiddeling waar mogelijk

Kunnen we je conflict oplossen door samen met de tegenpartij rond de tafel te zitten? Dan kiezen we altijd voor deze optie.

een proces waar nodig

Komt het toch tot een proces? Dan bereid ik jouw dossier tot in de puntjes voor, waarbij ik de feiten aftoets aan de wetten. Daarbij laat ik niets aan het toeval over.

Specialisaties Draagkracht

Ik specialiseer me in de rechtstakken waarin ik me thuis voel. Die expertise draag ik al mee sinds 2006. Zo weet ik precies waarop ik de focus moet leggen tijdens bemiddelingen en rechtszaken.

Ben je particulier of ondernemer en ben je op zoek naar een advocaat uit Beveren of omstreken? Wacht dan niet tot je probleem uit de hand loopt en neem zo snel mogelijk contact op.

Heb je een conflict maar weet je niet onder welke rechtstak deze valt? Leg dan je vraag aan mij voor. Waar kan, help ik je uiteraard verder. En anders verwijs ik je door naar een collega-advocaat met de nodige expertise.

Familie

Je trouwt niet met het idee om te scheiden. Maar het leven is nu eenmaal onvoorspelbaar. Een huwelijkscontract geeft je alvast gemoedsrust voor ‘het geval dat’.

Huur

Verhuren is altijd spannend. Maar ook als huurder hoop je dat de verhuurder zich aan de afspraken houdt.

Bouw

Bouwen, verbouwen of renoveren: de Belg doet het graag en veel. Maar iedereen die zich eraan waagt, weet dat er risico’s aan vasthangen.

Contracten

Hoe waterdicht is het contract dat je afsluit bij een aan- of verkoop? Wat gebeurt er bij een contractbreuk? Of wat als de tegenpartij de verplichtingen niet nakomt die in de overeenkomst staan?

Incasso

Klanten die te laat betalen, voor veel ondernemers is dat eerder regel dan uitzondering. Maar wat als je klant een factuur betwist, niet wil of kan betalen?

Aansprakelijkheid

Een contract kan dan nog zo waterdicht zijn, op het vlak van aansprakelijkheid kan er altijd discussie ontstaan. En wat als er geen contract is?

Draagkracht

Gevonden: advocaat uit Beveren

Met Draagkracht kies je voor een advocaat uit de buurt. Iemand aan wie je je verhaal mag vertellen. Die jou bij de arm neemt en doorheen de juridische mallemolen loodst. Die jou vertelt waarop het staat en er alles aan doet om de beste oplossingen te vinden.

Hoe verloopt zo’n eerste gesprek met Draagkracht?

Heb je nog vragen over procedures en tarieven?

Geen woorden maar daden! Laten we meteen in actie schieten.