Draagkracht
Aanpak

Vindt u hier niet meteen de informatie die u zoekt? Neem gerust verder contact op met ons.

Draagkracht
Een advocatenkantoor met een heldere aanpak

Hoe werkt een advocaat?

Een advocaat inschakelen, is vaak een beetje eng. Ik kan je al geruststellen: naast advocaat ben ik ook een mens. Iemand die je helpt. Daarom vertel ik je graag hoe ik als advocaat werk. Een ding is zeker: als je een vraag hebt, bel je me gewoon op.
Zit je in een conflictsituatie waar je zelf niet uitgeraakt? Of heb je vragen over een contract of aansprakelijkheid?

Hoe verloopt het eerste gesprek?

Kennismaking

We starten met een goede babbel waardoor we elkaar beter leren kennen. We gaan ook dieper in op jouw probleem en hoe jij ermee omgaat. Uiteraard vertel ik ook wie ik ben en waarvoor ik sta.

Draagkracht

Conflict juridisch kaderen

Ik stel je gerichte vragen over het conflict zodat ik het in een juridisch kader kan plaatsen. Bovendien vertel ik je wat de volgende stappen zijn en hoe een procedure verloopt.

Draagkracht

Verwachtingen aftoetsen

Ik wil graag weten wat jij belangrijk vindt tijdens onze samenwerking, wat voor jou de beste oplossing is en wat je van mij verwacht. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan sta ik klaar om jouw advocaat te worden.

Draagkracht

Wil je nu al weten wie Draagkracht is?

Draagkracht

Duidelijke en open communicatie

Advies in mensentaal

Om ervoor te zorgen dat je alles begrijpt, gebruik ik zo weinig mogelijk vakjargon. Want alleen als jij precies weet wat ik bedoel, kun jij de juiste beslissingen nemen.

Schriftelijke bevestigingen

Van elke afspraak krijg je een schriftelijke bevestiging per mail. Ook na de eerste consultatie ontvang je een uitgebreide briefing met wat we hebben besproken.

Op de hoogte van elke stap

Ik hou je op de hoogte van elke stap die ik neem in je dossier. Zo weet je altijd wat er zich achter de schermen afspeelt.

Veelgestelde vragen over hoe een advocaat werkt

Heb je voor het eerste een advocaat nodig? Dan heb je vast nog allerlei vragen over tarieven en procedures. Je vindt alvast enkele antwoorden bij de veelgestelde vragen.