Draagkracht

Veerle Vercammen uit Wuustwezel

18 april 2023
 | Bouw, Contracten, Testimonial

Een tijdje geleden liet Veerle Vercammen haar keuken renoveren. De werkzaamheden verliepen vlot en ze was tevreden over het resultaat. Tot de witgeschilderde keukenkasten plots geel begonnen uit te slaan. Omdat de schrijnwerker zijn aansprakelijkheid betwistte, vroeg Veerle aan Advocatenkantoor Draagkracht om juridische bijstand.

Veerle: “Toen we via onze architect aan onze schrijnwerker het probleem meldden, ging die meteen in het defensief. Hij wees alle aansprakelijkheid af en had geen enkele intentie om de fout te herstellen of om een schadevergoeding te betalen. Een statement die hij onderstreepte met een brief van zijn advocaat waarin hij formeel afstand deed van alle aansprakelijkheid.”

In alle vertrouwen

“Het was duidelijk dat we het probleem nooit zonder juridische bijstand zouden kunnen oplossen. Mijn dochter had al eens samengewerkt met Doreen en had goede ervaringen met haar. Daarom vroeg ik haar om mij te helpen.”

“Doreen luisterde aandachtig naar mijn verhaal en gaf aan dat de schrijnwerker wél aansprakelijk was. Ze nam contact op met zijn advocaat om het gesprek daarover op te starten en mijn rechten te verdedigen. Ik heb in alle gemoedsrust mijn zaak aan haar toevertrouwd en dat bleek de juiste keuze. Want Doreen kwam tot een minnelijke schikking met de tegenpartij.”

Een betrokken advocaat

“Samenwerken met Advocatenkantoor Draagkracht is een echte aanrader. Doreen is een betrokken advocaat met een kordate aanpak. Ze doet wat ze zegt én zegt wat ze doet. Ze houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in je dossier en overlegt elke stap met je. Daarnaast is ze heel goed bereikbaar en gemoedelijk in de omgang. Als je een conflict hebt met je aannemer, dan is zij de advocaat die je nodig hebt!”

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Doreen.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial