Draagkracht

Bram Verbeken van Healthfocus

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Bram Verbeken huurde een pand op de grote markt in Sint-Niklaas. Hij wilde graag ergens anders verder ondernemen en moest zijn handelshuurcontract dus vroegtijdig opzeggen. Een proces dat heel vlot verliep dankzij de juridische begeleiding van Mr. Doreen D’hondt.

Bram: “Ik had een goede verstandhouding met mijn huisbaas en wist dat die waarschijnlijk niet moeilijk ging doen als ik mijn contract vroegtijdig wilde stopzetten. Ik sprak daarover met Doreen, die ik als personal trainer begeleid. Ze raadde me aan om zeker de officiële weg te bewandelen om problemen te voorkomen. Een raad die ik ter harte genomen heb.”

Snel tot een akkoord

“Doreen heeft mijn huurcontract aandachtig bestudeerd en naar mijn redenen voor de vroegtijdige stopzetting geluisterd. Daarna heeft ze contact opgenomen met mijn huisbaas. Ze was heel open, correct en transparant in haar communicatie en heeft ook een billijke schadevergoeding onderhandeld. Haar aanpak werkte, want we kwamen snel en zonder problemen tot een akkoord.”

Vriendelijk en inlevend maar kordaat

“Ik weet zeker dat de professionele en heldere aanpak van Doreen heeft bijgedragen tot de vlotte afhandeling van mijn dossier. Ik vind het knap hoe zij er op een natuurlijke manier in slaagt om de juiste balans te vinden tussen een vriendelijke en tegelijk kordate communicatiestijl. Ze is een advocaat die zich heel goed kan inleven in de situatie van haar cliënt en uitstekend de mogelijke scenario’s kan voorspellen.”

Advocaat met aandacht voor de mens

“Of ik een samenwerking met Advocatenkantoor Draagkracht zou aanbevelen? Zeker! Want als je voor juridische begeleiding bij hen aanklopt, dan krijg je een ervaren en gespecialiseerde advocaat die veel aandacht heeft voor de persoon achter de zaak. En dat maakt de samenwerking heel menselijk en aangenaam.”

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Doreen.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Advocatenkantoor Draagkracht zorgt voor een correcte betaling van al uw grote én kleine openstaande facturen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial