Draagkracht

Nancy Van Laere uit Boortmeerbeek

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Nancy Van Laere kwam bij Doreen terecht toen ze op zoek ging naar juridische ondersteuning bij een huurgeschil.

Tegendraads concept

Nancy: Op de website zag ik dat het kantoor recent opgericht was door Doreen. Ik besloot een beroep op hen te doen voor mijn huurgeschil . Ook al omdat het pand dat ik verhuur niet ver van hun kantoor ligt.”

Sterk advies

“Doreen is zeer nuchter en kordaat in haar aanpak. Het was mijn eerste contact met een advocate en dat maakte me wel wat nerveus. Maar het viel bijzonder goed mee. Ze sprak mensentaal, waardoor ik wist wat ik kon verwachten. Bij ons eerste overleg bracht ze helderheid in de situatie. Deze zaak zou een hele tijd duren …”

Heldere communicatie

“Ze hield me gedurende de hele periode met stip op de hoogte. Ik kreeg regelmatig een e-mail met een overzicht van de ondernomen stappen. En met vragen kon ik steeds bij haar terecht.
Volgende keer dan ook geen Google-zoektocht meer voor mij! Dan neem ik gewoon rechtstreeks contact op met Doreen. Dat kan ik iedereen trouwens aanraden. Als je een advocaat zoekt die duidelijkheid kan brengen in je zaak en die een zeer sterke vakkennis heeft, dan ben je bij Advocatenkantoor Draagkracht aan het juiste adres.”

Wil je net zoals Nancy Van Laere je huurgeschillen op een efficiënte en kordate manier oplossen? Neem contact op met Advocatenkantoor Draagkracht.

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Doreen.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial