Draagkracht

Ilja uit Beveren

18 april 2023
 | Aansprakelijkheid, Testimonial

Ilja Strobbe koos voor Doreen D’hondt om zijn zaak te verdedigen, omdat hij uit een eerdere procedure al wist dat hij in alle vertrouwen met haar kon samenwerken.

Elke zaak in goede handen

Ilja: “Ik deed al eerder een beroep op de diensten van meester D’hondt en koos bij deze zaak blindelings opnieuw voor haar. Ze komt heel verzekerd over, weet duidelijk waarmee ze bezig is en doet er alles aan om voor een positieve uitkomst te zorgen. Die houding geeft me vertrouwen. Mijn zaken zijn bij haar altijd in goede handen.”

Rechttoe, rechtaan

“Meester D’hondt staat voor een no-nonsense aanpak. Ik kwam met de zaak bij haar en ze gaf meteen aan hoe ze het wilde aanpakken en wat de mogelijke uitkomsten waren. Tijdens de procedure hield ze me goed op de hoogte, waardoor ik altijd een duidelijke kijk had op de vooruitgang van de zaak.”

Sterke vakkennis

“Ik zal niet twijfelen om Advocatenkantoor Draagkracht aan te bevelen. Ik deed het trouwens al eerder. Want ik geloof heel sterk in wat meester D’hondt kan en in haar manier van aanpakken. Zo iemand wil je naast je in moeilijke tijden!”

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Advocatenkantoor Draagkracht zorgt voor een correcte betaling van al uw grote én kleine openstaande facturen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial