Draagkracht

Kristof De Ruysscher uit Sint-Niklaas

18 april 2023
 | Incasso, Contracten, Testimonial

Onbetaalde facturen zijn een van de grootste frustratiebronnen voor ondernemers. Ook Kristof De Ruysscher van schilders- en afwerkingsbedrijf Stralitex had er last van. Zijn remedie? De doortastende aanpak van Advocatenkantoor Draagkracht!

Wanbetaling als sport

“Voor sommige mensen is het een sport om een factuur of een deel van een factuur niet te betalen. Vooral het restbedrag laat regelmatig op zich wachten. Mensen gaan ervan uit dat je de moeite niet zal doen om het factuurbedrag te vorderen, omdat de kosten niet opwegen tegen de opbrengsten.
Ik vind een onbetaalde factuur twee keer frustrerend. Want het betekent niet alleen dat je moet wachten op je geld, maar ook dat je klant geen respect toont voor het werk dat je geleverd hebt.”

Wanbetalers aanpakken

“Via mijn netwerk ontmoette ik meester D’hondt van Advocatenkantoor Draagkracht. Sindsdien speel ik elke klant die niet betaalt door aan haar. Met haar doelgerichte aanpak is de kans groot dat zo’n klant snel betaalt waardoor de kosten voor de invordering beperkt blijven. En ook al betaalt een klant niet snel of uiteindelijk zelfs helemaal niet, ik vind het uit principe belangrijk dat meester D’hondt mijn wanbetalers aanpakt.”

Kort op de bal

“Ik ben al tien jaar zelfstandige en heb al met verschillende advocaten samengewerkt. Ik kan dus gerust zeggen dat de aanpak van Advocatenkantoor Draagkracht anders is. Meester D’hondt speelt kort op de bal. Het maakt niet uit of het gaat om een factuur van 500 of 500.000 euro, ze neemt kordaat de nodige stappen om je factuur te vorderen.”

Open en eerlijk

“Ik apprecieer vooral de open communicatie en de correctheid van Advocatenkantoor Draagkracht. Meester D’hondt houdt me heel goed op de hoogte van elke ontwikkeling in een dossier. En als de situatie uitzichtloos wordt, zegt ze dat ook. Zo stevende een van mijn slechte betalers duidelijk op een faillissement af. Wel, meester D’hondt heeft in alle eerlijkheid gezegd dat het geen zin had om verder kosten te maken om mijn onbetaalde factuur betaald te krijgen.”

Aanbevelen in alle gemoedsrust

“Hun open en eerlijke werkwijze, hun doortastende aanpak en hun expertise maakt dat ik in alle vertrouwen en gemoedsrust Advocatenkantoor Draagkracht aan elke collega-ondernemer aanbeveel.”

Heeft u net zoals Kristof De Ruysscher behoefte aan een advocaat gespecialiseerd in wanbetaling? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Doreen.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial