Draagkracht

Anne-Marie Franckaert uit Sint-Gillis-Waas

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Wanbetalers zijn een nachtmerrie voor elke ondernemer. Ook Anne-Marie Franckaert van T.W.A.S. bvba maakte zich zorgen over enkele openstaande facturen. Gelukkig wist ze het tij te keren met de juridische hulp van Doreen.

Op advies van mijn boekhouder

Anne-Marie: “Toen ik met het probleem van een wanbetaling zat, gaf mijn boekhouder me een gouden tip. Hij vertelde me over Doreen en hoe zij op een zeer professionele manier wanbetalers aanpakt. Zo kwam ik terecht bij Doreen.”

Een toegankelijke advocate

“Vanaf het eerste contact had ik een positief gevoel. Doreen legde alles goed uit: hoe ze te werk zou gaan, wat de consequenties van een rechtszaak waren en noem maar op. Tijdens het verdere proces communiceerde ze altijd op een vlotte en aangename manier. Ze plaatste zich nooit boven me. Doreen was echt betrokken bij mijn zaak en bleef op elk moment achter me staan. Dat gaf me bijzonder veel vertrouwen.”

Wanbetaler aangepakt

“Over de uitkomst van mijn rechtszaak ben ik heel tevreden. Ik heb alles gekregen wat ik gevraagd heb. Nu het probleem met deze wanbetaling achter de rug is, valt er een grote last van mijn schouders.”

Aanrader voor ondernemers

“Als ik met zakenrelaties spreek over wanbetalers, vermeld ik altijd Doreen. Haar manier van werken is echt een voorbeeld.”

Heb jij net zoals Anne-Marie Franckaert juridische bijstand nodig bij wanbetaling? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Advocatenkantoor Draagkracht zorgt voor een correcte betaling van al uw grote én kleine openstaande facturen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial