Draagkracht

Hilde, verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

aternio, een bedrijf dat ondernemers financieel advies geeft, had te maken met halsstarrige wanbetalers. Daarom schakelde Hilde, de verantwoordelijke debiteurenbeheer, Mr. Doreen D’hondt in.

Externe hulp

Hilde: “Het is altijd jammer als klanten hun facturen niet betalen. U kan dan proberen om zelf het probleem op te lossen en in dialoog te gaan. Dat lukt als het maar hier en daar een klant is. Helaas moeten we vaststellen dat het aantal klanten dat open blijft staan, toeneemt. Om sneller ons geld te krijgen, schakelden we Mr. Doreen D’hondt in.”

Langdurige samenwerking

“We werkten eerst voor enkele dossiers samen. Advocatenkantoor Draagkracht hanteert een open en transparante werkwijze en daar hou ik van. Bovendien merkte ik snel dat ze veel expertise in debiteurenbeheer hadden. De eerste samenwerking viel zo goed mee dat we besloten om op hen in de toekomst beroep te doen, wanneer nodig.”

Zeer kort op de bal

“Een korte opvolging is een van de pijlers in onze dienstverlening. Het is fijn om samen te werken met een partner die ook kort op de bal speelt, zoals Advocatenkantoor Draagkracht. Als ik een dossier doorstuur, krijg ik snel feedback. Zo gaat er geen tijd verloren.”

Persoonlijke aanpak

“De aanpak van Advocatenkantoor Draagkracht is echt heel persoonlijk. Ze focussen zich niet louter op uw dossier, maar hebben ook aandacht voor u en uw bedrijf. En dat is fijn.”

Alleen maar aan te raden

“Ik kan Advocatenkantoor Draagkracht alleen maar aanraden. Hun transparante en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u als klant altijd op de hoogte bent en dat u op uw twee oren mag slapen. We zijn bij Aternio erg tevreden over de samenwerking!”

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Advocatenkantoor Draagkracht zorgt voor een correcte betaling van al uw grote én kleine openstaande facturen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bij Advocatenkantoor Draagkracht uit Melsele kunt u rekenen op een uitgebreide juridische expertise op het vlak van verkeersrecht.

18 april 2023
 | Aansprakelijkheid, Testimonial