Draagkracht

Karel Verbrugghe uit Moerbeke

18 april 2023
 | Contracten

De verkoop van een wagen loopt niet altijd van een leien dakje. Soms ontstaat er een probleem tussen koper en verkoper. Zo ook bij Karel Verbrugghe uit Moerbeke. Want nadat hij de sleutels van zijn auto aan de nieuwe eigenaar overhandigd had, kwam hij terecht in een onvoorzien verkoopgeschil waarvoor hij juridisch advies moest inroepen.

Juridische hulp

Karel: “Ik had nooit gedacht dat de verkoop van mijn wagen zoveel zorgen met zich mee zou brengen. Toch gebeurde het. Plots werd ik aangeklaagd door de nieuwe eigenaar wegens een gebrek aan mijn vroegere auto. Ik had juridische hulp nodig. Een vriendin raadde me Doreen aan.”

Een eerlijke aanpak

“Van meet af aan klikte het met Doreen. Tijdens mijn eerste afspraak vertelde ik haar alle feiten. Ze luisterde geduldig en nam haar tijd om bijkomende vragen te stellen. Zo kreeg ze een heel duidelijk zicht op mijn zaak. Wat me enorm geruststelde, was dat ze niet meteen aandrong om naar de rechtbank te stappen.
Dat deed ze pas toen ze zelf een winscenario voor ogen had.
Na een grondige afweging van alle kosten hakte ik de knoop door en koos voor een rechtszaak. Ik nam die beslissing vol vertrouwen. Door de kostenraming van Doreen wist ik perfect wat ik kon verwachten.”

Geen typische advocate

“Nu de juridische procedure afgerond is, ben ik supertevreden over het resultaat en de aanpak van Doreen. Ik geef toe dat ik eigenlijk niet zoveel moet weten van advocaten. Het zijn nogal ‘stijve’ mensen. Maar Doreen springt er voor mij echt uit. Ze heeft niet die typische advocatenuitstraling. Ze is zeer toegankelijk en aangenaam. Haar manier van handelen is correct en eerlijk. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar juridische hulp.

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Kristof De Ruysscher van Stralitex kiest voor de kordate aanpak van Advocatenkantoor Draagkracht om zijn onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Contracten, Testimonial

Advocatenkantoor Draagkracht uit Melsele begeleidt en adviseert u in huurgeschillen vanuit uw persoonlijke belang.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial