Draagkracht

Marion Snoeren uit Sint-Niklaas

18 april 2023
 | Incasso, Bouw, Contracten, Testimonial

Ondernemen betekent vallen, opstaan en … geconfronteerd worden met klanten die hun facturen niet betalen. Helaas maken ook wanbetalers deel uit van het ondernemerschap. De oplossing van Marion Snoeren, general manager van Aluverre Gevelbouw? De ervaring en expertise van Advocatenkantoor Draagkracht in debiteurenbeheer inroepen.

Op aanraden van boekhouder

Marion: “Zoals elk bedrijf krijgen ook wij te maken met wanbetalers. Gelukkig is dat aantal tot nog toe beperkt, maar elke klant die zijn factuur niet betaalt is er een te veel. Onze boekhouder raadde Advocatenkantoor Draagkracht aan om ons te ondersteunen in ons debiteurenbeheer.”

Goede reputatie, aangename kennismaking

“De combinatie van hun goede reputatie, het overtuigende kennismakingsgesprek en het feit dat het vrouwelijke advocaten uit Melsele zijn, maakte dat we een eerste zaak aan hen toevertrouwden. En die hebben ze meteen tot een goed einde gebracht.”

Open en direct

“Ons dossier kwam terecht op het bureau van Doreen. Een kordate advocaat die er geen doekjes om windt. Ze communiceert open en direct en dat waardeer ik heel erg. Ze vertelt eerlijk hoe zij de kans op succes inschat en hanteert dezelfde principes als wij in ons bedrijf. Dat betekent dat de klant koning is, maar geen keizer. Ze is altijd respectvol, maar zegt wat er gezegd moet worden.”

Altijd op de hoogte

“Het is heel aangenaam om met Doreen samen te werken. Je hoeft je dossier maar één keer toe te lichten en zij gaat er vervolgens mee aan de slag. Ze houdt je op de hoogte van elke evolutie in je zaak. Ik apprecieer ook haar snelle reactie op e-mails en het juridische advies dat ze geeft om je algemene voorwaarden en contracten te versterken.”

Ervaren en betrouwbare partner in debiteurenbeheer

“Ik ben erg tevreden over onze samenwerking. Sinds dat eerste dossier vertrouwen we al onze zaken in wanbetaling toe aan Doreen. Dat zijn er gelukkig maar drie geweest. En drie keer hebben onze klanten dankzij de bemiddeling van Doreen betaald. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner met ervaring en expertise in debiteurenbeheer, dan kan ik Advocatenkantoor Draagkracht zeker aanbevelen.”

Heb jij net zoals Marion Snoeren behoefte aan een advocaat gespecialiseerd in debiteurenbeheer? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Doreen.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial