Draagkracht

Guy De Beule uit Moerbeke-Waas

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Guy De Beule is zaakvoerder van The Wellness Corner in Moerbeke-Waas. Helaas krijgt ook hij regelmatig te maken met wanbetalers . Daarom ging hij op zoek naar een advocaat met expertise in wanbetaling. En die vond hij bij Doreen.

Juridische hulp

Guy: “Ik had een klant met een openstaande factuur die zes maanden oud was. Ondanks mijn pogingen slaagde ik er niet in om die klant te doen betalen. Het was duidelijk dat ik juridische hulp nodig had om de factuur in te vorderen.”

Onmiddellijk resultaat

“Ik had advocaat Doreen D’hondt ontmoet op een netwerkevent. Haar naam was me bijgebleven. Dus nam ik contact met haar op om mijn probleem op te lossen. Het resultaat? Drie werkdagen later stond het geld op mijn rekening! Sindsdien gaat elk dossier over wanbetaling rechtstreeks naar haar.”

Eerlijke inschatting

“Meester D’hondt ontzorgt mij. Ik hoef niet meer wakker te liggen van mijn debiteurenbeheer. Ze bijt zich vast in mijn dossiers en laat niet meer los. Een no-nonsenseaanpak die werkt. Komt er geen reactie van de tegenpartij? Dan neemt ze verdere stappen. Ze laat er geen gras over groeien. En gelooft ze niet in een dossier? Dan zegt ze dat ook eerlijk. Zo vermijd ik onnodige kosten en valse hoop.”

Een echte aanrader

“Ik stel vooral de persoonlijke benadering van meester D’hondt op prijs. Ze zet mijn belang voorop, zonder de nodige afstand te verliezen. Samen bepalen we de beste strategie om tot het gewenste resultaat te komen. Ik kan deze manier van werken alleen maar aanraden.”

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Bij Advocatenkantoor Draagkracht uit Melsele kunt u rekenen op een uitgebreide juridische expertise op het vlak van verkeersrecht.

18 april 2023
 | Aansprakelijkheid, Testimonial