Draagkracht

Luc Van Guyse uit Stekene

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Huurgeschillen kunnen leiden tot frustratie en onbegrip. Want vaak kan je zelf weinig doen aan een geschil en zijn juridische stappen onvermijdelijk. Luc Van Guyse uit Stekene zocht en vond bij Advocatenkantoor Draagkracht de gespecialiseerde expertise in huurrecht die hij nodig had.

Meteen vertrouwen

Luc Van Guyse: “Via mijn BNI-groep kwam ik terecht bij Doreen . Ik vertelde haar mijn verhaal en vroeg haar om raad. Haar advies? Speel kort op de bal. Ze heeft de daad bij het woord gevoegd en mijn dossier kordaat in handen genomen. Ik had meteen een goed gevoel, en had er vertrouwen in dat we samen tot een goede oplossing zouden komen.”

Respectvolle aanpak

“Vastberaden maar met veel respect voor alle partijen. Zo zou ik de aanpak van Doreen omschrijven. Ze gaf de tegenpartij voldoende tijd en ruimte om te reageren voor ze verdere stappen ondernam. Ze had oog voor de emotionele band die ik nog had met de huurders. Dankzij haar aflossingsplan vonden we een oplossing waarbij alle partijen tevreden waren.”

Sterke vakkennis

“Doreen heeft veel ervaring . Ze weet duidelijk waarmee ze bezig is en heeft een heldere kijk op de zaak. Bovendien blijft ze ook altijd open communiceren. Van elke brief, elk gesprek of elke aflossing hield ze me via e-mail op de hoogte. Of ik haar zou aanbevelen? Met veel plezier. Want ze lost haar zaken op een menselijke en correcte manier op.”

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door Doreen van advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Doreen.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Doreen om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Doreen.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial