Draagkracht

Draagkracht: het volgende hoofdstuk

24 september 2024
 | Geen categorie
_DSC40902

Elise De Puysseleyr zet met fierheid advocatenkantoor Drachtkracht verder.

Advocatenkantoor Draagkracht werd in april 2023 met veel vuur en passie opgericht door Doreen D’Hondt.

Met Draagkracht koos Doreen ervoor om de zaken anders aan te pakken. Zij koos er resoluut voor om menselijkheid en recht hand in hand te laten gaan.

Voor Doreen was er echter meer dan advocatuur. Doreen koos er dan ook voor om andere uitdagingen te ontdekken en droeg het kantoor in juli 2024 over aan Elise De Puysseleyr.

Elise startte haar carrière aan de balie in 2012. Al snel merkte zij op dat in de advocatuur het menselijke aspect vaak uit het oog wordt verloren. Zij merkte dat er te weinig op een duidelijke en heldere manier wordt gecommuniceerd met mensen. Klassiek zitten advocaten vaak verscholen achter een muur en er wordt geen tijd gemaakt om even stil te staan bij de vragen die mensen hebben.

Bereikbaarheid, transparantie en communicatie zijn voor Elise echte kernwaarden.

Met Elise wordt het volgende hoofdstuk van Draagkracht ingezet.

Zit jij met vragen? Neem dan gerust even contact op.

Gerelateerde artikels

verkeersongeval

Ben je betrokken bij een verkeersongeval en heb je schade? Het kan overweldigend zijn, maar er zijn praktische stappen die je kunt nemen om je rechten te beschermen. Van het verzamelen van bewijs tot het indienen van aangifte bij je verzekeraar, het is cruciaal om goed voorbereid te zijn. Wist je dat een Europees aanrijdingsformulier en foto's van het ongeval essentieel kunnen zijn? En als je gewond bent, is het belangrijk om medische attesten te verkrijgen. Ontdek meer tips en zorg ervoor dat je goed omgaat met deze moeilijke situatie!

16 oktober 2024
 | Verkeer, Geen categorie
einde-contract

Ontdek hoe je een handelsovereenkomst kunt laten ontbinden en krijg waardevolle inzichten en praktische tips om dit proces succesvol te doorlopen.

24 september 2024
 | Huur, Contracten, Geen categorie
Als je investeert in een huurpand om het in te richten als bakkerij, beschermt de handelshuurwet jou tegen de plotse opzeg van je handelshuur.

Een verhuurder kan niet zomaar de handelshuur opzeggen. En gelukkig. Maar in welke gevallen kan het wel? Ontdek het hier.

6 november 2023
 | Geen categorie, Contracten, Huur