Draagkracht

Gino Gellens uit Belsele

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Gino heeft nood aan advocaat bouwrecht

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

Weten wat je te wachten staat

“Tijdens het inleidende gesprek kon ik mijn verhaal doen. Ze vroegen me om alle bewijsstukken door te sturen, zodat ze een dossier kon samenstellen. En dus bezorgde ik alle documenten die ik had én de gesprekken via chat en mail.”

“Ik was blij dat ik na twee jaar eindelijk mijn verhaal kon doen en dat Draagkracht, met verstand van zaken, me gelijk gaf. Uiteraard moet een advocaat altijd achter zijn cliënt staan, maar zij zegt eerlijk wat je kansen zijn. Zo ben je er tenminste zeker van wat je te wachten staat.”

IJzersterk dossier

“Eerst hebben ze een brief gestuurd naar de dakwerker en hij is dan, samen met zijn advocaat, naar mijn dak komen kijken. Draagkracht heeft geprobeerd te bemiddelen, maar de dakwerker bleef volhouden dat hij niets verkeerd had gedaan. Het is dus tot een proces gekomen.”

“Ook de gerechtsexpert zei vlakaf dat het dak niet in orde was. We hadden dus een ijzersterk dossier en bovendien weet Draagkracht heel goed waarover ze praat. Daardoor wonnen we dan ook de rechtszaak.”

Toegankelijk en transparant

Helaas duurt het niet lang voordat Gino opnieuw het advies van Draagkracht nodig heeft. “Het huidige dossier is een stuk moeilijker, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ze ons ook nu zo goed mogelijk zal helpen. En haar eerlijke mening geeft.”

Lopen jouw bouwwerken ook niet van een leien dakje en laat je aannemer je in de kou staan? Als advocaat bouwrecht sta ik je bij met raad en daad.

Neem contact op.

Gerelateerde testimonials

Astrid liet haar algemene voorwaarden opstellen door advocatenkantoor Draagkracht. Ook toen een klant niet betaalde klopte ze aan bij Draagkracht.

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Draagkracht om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Draagkracht.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Advocatenkantoor Draagkracht zorgt voor een correcte betaling van al uw grote én kleine openstaande facturen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial