Draagkracht

Astrid Vanderborght van Studio Boiler vond in Draagkracht een oprechte en duidelijke advocaat

25 april 2024
 | Contracten, Testimonial

Toen een klant van Astrid niet betaalde, schakelde ze de hulp in van Draagkracht. Mét succes. Maar het is vooral de warme en transparante aanpak die Astrid apprecieert.

Toen mijn onderneming een langdurige samenwerking aanging met een partner, zocht ik iemand om mijn algemene voorwaarden te herbekijken. Ik twijfelde geen seconde om dit aan Draagkracht toe te vertrouwen.”

Bye bye kopzorgen

Een eenvoudige opdracht, al legde Draagkracht evenveel toewijding aan de dag dan zij voor andere zaken zou doen. “Dat voelde ik meteen”, zegt Astrid overtuigd. “Ze zijn ook erg bereikbaar. Heb ik een vraag, dan staan ze er gelijk.”

Toen een klant weigerde te betalen, trok Astrid dan ook opnieuw aan Draagkrachts mouw. “Ze namen de communicatie naar die klant over, waardoor ze mijn kopzorgen ontnam. Een hele opluchting. Het is nooit tot een procedure gekomen, omdat Draagkracht er bovenop zat. Een paar e-mails in de juiste toon – dwingend maar beschaafd – en de klant betaalde meteen.”

Transparante communicatie

“Ook hier geen complexe case,” zegt Astrid. “Maar je begrijpt steeds wat ze doen en welke de volgende stappen zijn. Draagkracht communiceert open en transparant. Je weet waar je staat bij haar, op elk moment van het proces, of dat nu voor de rechtbank is of niet. Je voelt je in goede handen.”

Astrid: “Bovendien is ze proactief, want toen er iets veranderde in de wetgeving wat impact had op mijn algemene voorwaarden, stelden ze zelf voor om te checken of alles nog in orde was. Hierdoor kan ik met een gerust hart mijn werk doen. Ook de facturatie verliep correct, Draagkracht ekende niet meer aan dan nodig.”

Zoek jij naast de nodige juridische hulp ook een luisterend oor? En wil je, net als Dora, een advocaat achter de hand hebben voordat problemen zich voordoen?

Laten we kennismaken

Wacht niet te lang met onbetaalde facturen te innen en schakel daarvoor een expert in, zoals een advocaat. Foto Envato: NEHLAKB

Onbetaalde facturen innen? Doe meteen een beroep op een advocaat in plaats van een incassobureau. Waarom? Dat lees je hier.

17 april 2023
 | Incasso
Wacht niet te lang met onbetaalde facturen te innen en schakel daarvoor een expert in, zoals een advocaat. Foto Envato: NEHLAKB

Met algemene voorwaarden op je factuur vermijd je vaak discussies. Staan die kleine lettertjes op punt? Check het nu.

1 april 2022
 | Contracten
Foto Envato MA89TD2 Wil je een contract eenzijdig ontbinden? Neem dan altijd een advocaat onder de arm. In deze blog lees je waarom.

Een contract ontbinden of stopzetten? Ga voor de voorzichtige aanpak. Zeker bij een eenzijdige ontbinding. Lees hier hoe.

1 november 2021
 | Contracten

Gerelateerde testimonials

Dora wil een contract opzeggen met een klant die ook weigert de facturen te betalen. Wanneer een gesprek niet helpt, vraagt ze Draagkracht om hulp.

6 november 2023
 | Testimonial, Contracten

Wanneer Gino Gellens een dak laat plaatsen, blijkt er al snel het een en ander mis te zijn. Hij spreekt de dakwerker daarover aan en wijst hem op zijn aansprakelijkheid. Tevergeefs. Na twee jaar is de maat vol en besluit Gino om de hulp in te roepen van een advocaat in bouwrecht.

27 september 2023
 | Bouw, Aansprakelijkheid, Contracten, Testimonial

Na de verkoop van zijn auto belandde Karel Vanbrugghe uit Moerbeke in een verkoopgeschil. Gelukkig kon hij rekenen op de expertise van Draagkracht.

18 april 2023
 | Contracten

De verantwoordelijke debiteurenbeheer bij Aternio koos voor het juridische advies van Advocatenkantoor Draagkracht om onbetaalde facturen te innen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial

Bram Verbeken werkte voor de vroegtijdige beëindiging van zijn handelshuurcontract samen met Advocatenkantoor Draagkracht.

18 april 2023
 | Huur, Contracten, Testimonial

Advocatenkantoor Draagkracht zorgt voor een correcte betaling van al uw grote én kleine openstaande facturen.

18 april 2023
 | Incasso, Testimonial